top of page
IMG_0767.jpg

Uteservering Piteå
Ångbryggeriet Bryggargatan 14

Välkommen till sommaren på Ångbryggeriet i Piteå! Stor uteservering för goda middagar, mysiga dejter, häng med vänner, familj och kollegor. Upptäck alla våra erbjudanden och evenemang nedan. 

BBQ med Robban

Sausages_edited.png

26/8 - 499kr/person

Vi grillar allt från saftig kyckling till smakrik flankstek, karré och korvar. Vi kompletterar dessa huvudrätter med en rad härliga tillbehör, som färska sallader, grillad majs och rökt potatis.

Priset för BBQ-kvällen är 499 kr per person, exklusive dryck. Passa på att boka dessa speciella grillkvällar för en minnesvärd sommarkväll med fantastisk mat och stämning. 

Bubbel, Burgare, Bärs

Hamburgare i Grill

Onsdagar i augusti 169 kr/person exklusive dryck

För endast 169 kr kommer du att kunna avnjuta vår utsökta, husgjorda högrevsburgare, komplett med en rad utsökta tillbehör.

 

Och vad vore en burgare utan något att dricka? Vi rekommenderar att du kompletterar din måltid med ett glas bubbel och en uppfriskande öl – den perfekta kombinationen för att njuta av sommarens aftnar!

 

Passa på prova några av våra utsökta små snittar eller charkuteri som förrätt.  Vi lovar att du inte kommer att bli besviken!

bottom of page