Som en klassisk småstadsaktör är vi vana att ro med alla åror. Och så har vi ju en massa kunskap och erfarenhet också. Något vi gärna delar med oss av. Inte bara i form av trevliga bar- och restaurangbesök.

Vi kan lära dig massor om mathantverket. Tillexempel hur du stoppar din egen korv till nästa julbord. Vår sommelier kan guida dig och dina vänner längs dryckernas långa och många vägar. Och när du ska slå på stort hemmavid, ordnar vi catering.

Vinprovning

En vinprovning med Ångbryggeriet är spännande, rolig och kunskapsgivande. Vin kan tyckas svårt men vi gör det hela begripligt. Vi guidar dig helt enkelt in i vinets underbara värld.

Vi ordnar vinprovningar för både privatpersoner och företag. För slutna grupper och provningar som är öppna för alla. Det innebär att du kan boka in dig på en vinprovning om än det är bara du.

En del vinprovningar sker tillsammans med mat och under vissa provningar testar vi nyheter. Ingen vinprovning är den andra lik.

Visste du om att vi även kan hålla vinprovningen hemma hos dig? Samla ihop några människor du tycker om för en upplevelse utöver det vanliga. Visst låter det mysigt?

Vill du boka en provning eller ha mer information. Skicka ett mail till info@angbryggeriet.com

Här hittar du information om kommande vinprovningar.