top of page

Företagsfest på Ångbryggeriet i Piteå

Dags att boka företagsfest, kickoff eller konferens för företaget? På Ångbryggeriet erbjuder vi dig skräddarsydda lösningar som passar för just ditt företag.

 

Vi erbjuder både möjligheten att boka events med eller utan personal och vår cateringtjänst för att skräddarsy det perfekta evenemanget för ert företag.

Väljer du att hålla ditt event på Ångbryggeriet i Piteå kan du boka restaurangen, vår fantastiska festvåning där bryggeriets historia sitter i väggarna eller bunkern med närhet till baren. 

Här nedan hittar du några förslag på vad vi kan erbjuda. 

Aktuellt

Festvåningen Piteå

 

Välkommen till Festvåningen - den unika festlokalen som ger ditt företags event en känsla av historia och atmosfär.

 

Med väggar av sten får du och dina gäster uppleva den unika charm som en gång fanns i det gamla bryggeriet. Låt oss skapa minnen och upplevelser som du och dina gäster aldrig kommer glömma. Boka Festvåningen idag och upplev en fest som är helt unik.

Catering för företag

 

Söker du den perfekta cateringlösningen för ditt företags nästa händelse? Ångbryggeriet erbjuder en varierad meny för alla smaker och preferenser, från tapas till trerättersmiddag.

 

Vi har också goda alternativ för en avkopplande brunch, en produktiv företagslunch, konferens eller en trevlig afterwork.

 

Njut av utsökta ostar, charkuterier och mingelmat medan du samtidigt imponerar på dina gäster och kollegor. Vi skapar den perfekta menyn allt enligt dina önskemål. 

Företagsjulklappar

 

Julen är en härlig tid på året då vi får visa uppskattning för de som är viktiga för oss, inklusive våra kunder, samarbetspartners och anställda. Företagsjulklappar är ett roligt sätt att visa tacksamhet och stärka relationer.

Vi erbjuder ätbara gåvor i olika prisklasser, med allt från charkuterier, ostar, kex, marmelad, snacks och choklad. Allt från lyx till budget. Går att boka från november. 

Mer information om olika julklappar kommer närmare november. Maila eller ring oss för mer information. 

Sommarfest för företag Piteå

drinkar-angbryggeriet.jpg

Är det dags för sommarfest med ditt företag? Vi har det perfekta erbjudandet för er! Ta med ditt team på en minnesvärd 4-rätters middag för endast 500 kr per person.

 

För att komplettera din måltid kan du välja vårt dryckespaket för endast 450 kr. Vi har noggrant utvalda drycker som harmonierar perfekt med varje rätt och förhöjer smakupplevelsen.

För att göra kvällen ännu mer minnesvärd har vi också en härlig historia att berätta om maten och drycken som serveras.

 

Kampanjperioden sträcker sig från 1/6 till 1/7, och erbjudandet gäller onsdag till lördag.

 

För att säkerställa att vi kan tillgodose eventuella allergier eller specialkost, vänligen boka genom att maila mari@angbryggeriet.com

 

Välkommen till Ångbryggeriet!

Matlagningskurs för företag

middag-pitea-04.jpg

Boosta kreativiteten och samarbetet i ert företag med en unik matlagningskurs! Vi erbjuder en mängd olika teman för en minnesvärd och rolig upplevelse.

 

Kurserna startar från 995 kr per person och inkluderar alltid recept att ta med sig hem och en gemensam middag av det ni tillagat tillsammans.

 

- Fisk och skaldjurskurs
- Kurs i styckdetaljer
- Trerätters matlagningskurs

Boka nu för en teambyggande och utbildande afterwork, för en grupp på minst 8 och högst 20 personer. För större förfrågningar delar vi upp er under kvällen. 

Provning för företaget

Hamburgare i Grill

Företagsfesten eller afterworken kan bli ännu mer minnesvärd med en utbildande provning. Låt oss ta hand om företagets kunskap i viner, champagne, drinkar, öl, whiskey, rom eller ost från världens hörn.

 

Vi erbjuder provningar med minimum 8 deltagare, så det är en perfekt möjlighet att samla teamet för en gemensam upplevelse. Upptäck nya smaker, lär dig mer om produktionen och bli en expert på vinkunskap. Vi erbjuder provningar inom:


- Vin
- Champagne
- Drinkkurs
- Öl
- Whiskey
- Rom
- Ostar från världens hörn

Färdiga menyer för företag

118146563_2725961850967391_3743938164137032490_n.jpg

Söker du den perfekta cateringlösningen för ditt företags nästa händelse? Ångbryggeriet erbjuder en varierad meny för alla smaker och preferenser, från tapas till trerättersmiddag.

 

SNITTAR

3 olika snittar per person 99kr/pers
Minimum 8 pers för bokning på detta

MINGELMAT

Smårätter 179 kr/pers


TRERÄTTERS MEDIUM

Pris från 550 kr/pers

TRERÄTTERS LYX
Pris från 850 kr/pers

NORRLÄNDSK BUFFÉ

850kr/pers
 

JULTALLRIK

Catering under november / december 2023
Minimum för detta är 30 pers

bottom of page