Öppettider Ångbryggeriet

Öppettider Sommar

Måndag 17:00-21:00 (köket stänger 20:00)

Tisdag 17:00-23:00 (köket stänger 22:00)

Onsdag 17:00-24:00 (köket stänger 22:00)

Torsdag 17:00-23:00 (köket stänger 22:00)

Fredag 17:00-24:00 (köket stänger 22:00)

Lördag 17:00-24:00 (köket stänger 22:00)(Lördagar i Juli öppnar vi 15:00)

Ångbryggeriet RESTAURANG & Bar PITEÅ

Vi är en modern restaurang och bar, i anrika lokaler mitt i centrala Piteå. På vår föränderliga meny hittar du en hederlig köttbit med klassiska tillbehör, en riktigt bra drink eller en upptäcktsresa i det lokala köket fördelad på flera rätter.

Till vår restaurang kan du komma som du som du är, oavsett om det är fest eller vardag. För ibland orkar du bara inte laga middag. Eller så känner du kanske för att ta på dig kavajen och unna dig en mat- och dryckesupplevelse. Oavsett vilket så kommer du inte att känna dig malplacerad.

Ångbryggeriet är en ovanligt erfaren ungdom med ett modernt koncept. Uppbackad av 100 000-tals arbetstimmar i både restaurang- och kök. Mer om vår bakgrund och Ångbryggeriets utbud går att finna på respektive undersida.

Maten, drycken och upplevelsen hittar du hos oss på Bryggargatan 14 i Piteå.

Välkommen!

/Mari Med personal 

Marie.jpg

Mari Wigren

"Mer motiverad person är svår att hitta"

Mari kom till världen i vårt grannland, det som är mest känt för hetta i form av humör och varma bastuaggregat. Hon började jobba som kock vid 16-års ålder och har skaffat sig meriter från kök i flera olika länder.

daniel.jpg

Daniel Lindehoff - Souschef

Daniel kommer från Norrköping, tog en sväng via Kåbdalis en säsong och landade hos oss. Nu kommer han att få ladda om sig själv då han blir Ångbryggeriets Souschef. Daniel är väldigt morgontrött men har alltid en glimt i ögat, dessutom är han en grym kock som är på helt rätt ställe.

cornelia.jpg

Cornelia - vice restaurangchef

"Vi har satt höga mål, och det är de som driver oss framåt"

Cornelia började jobba i köket för några år sedan som extra på helger när det behövdes. En kväll tog Mari ut henne på golvet och därefter väcktes Cornelias intresse för att kombinera ihop mat och dryck och intresse för att lära sig mera om branschen.

Hon har utvecklats enormt och är nu en drottning på att sätta ihop Ångbryggeriets dessertmeny. Hon vågar utmana med spännande och oväntade smakkombinationer och till hösten kommer hon att utbilda sig till sommelier.

Cornelia är en av Ångbryggeriets frontpersoner, en plats hon förtjänat med ett brinnande intresse för mat och dryck samt en ärlig och rak relation mot alla sina medarbetare och gäster.

Vi tycker att stabiliteten i personalstyrkan är viktig, vi känner därför stor stolthet i att vi lyckats hitta personer som Cornelia som stannar och trivs. Resultatet av detta blir att vi känner igen våra gäster och bygger upp en härlig relation med dem. I slutändan leder det till en bra servis och gemytligt besök hos oss.

 

BOKA BORD

Boka bord här

Telefon & Mail

0911-10 444

info@angbryggeriet.com

Adress

Bryggargatan 14
941 63 Piteå
Se karta »

Ändrade Öppettider

20-24 juni stängt pga Midsommar